ЕП мотивира електората за евроизборите с игра - предизвикателство

Автор: "PoligrafF", от 27.12.2018 0
Опитайте се да разпознаете на възможно най-много езици фразата "Този път ще гласувам"!

Търсите ли предизвикателство за зимните празници? Опитайте се да разпознаете на възможно най-много езици фразата “Този път ще гласувам”!

С тези думи от Европейския парламент ни предизвикват да се включим в любопитна интерактивна игра. Онлайн платформата е поместена на сайта на ЕП. Играта трае 4 минути, в които потребителят трябва да познае езика, на който е изписана фразата. Внимавайте, имате право само на 3 грешки!

Европейските избори ще се проведат от 23 до 26 май 2019 г. Играта е част от кампанията на ЕП за мотивиране на избирателната активност в страните членки.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или