Европарламентът с нов фотоконкурс в Instagram

Автор: "PoligrafF", от 24.01.2019 0
Този път той преминава под мотото "Аз съм Европа" и е посветен на пъстрото и многообразно население на Стария континент.

Европейският парламент обяви пореден фотоконкурс в социалната мрежа Instagram. Този път той преминава под мотото “Аз съм Европа” и е посветен на пъстрото и многообразно население на Стария континент.

В състезанието могат да се включат всички пълнолетни граждани на страните членки на Европейския съюз, които имат профил в платформата за фотосподеляне. Необходимо е единствено да публикуват снимка - автопортрет или снимка с приятели, кадър на важен човек или роднина, стига изображението да е авторско.

”Европейските избори през май ще определят бъдещето на Европа. Но и днес, и утре, Европа ‒ това сме всички ние. Затова Ви каним да споделите с нас как изглежда Европа чрез лицата на хората около Вас”, посочват от пресцентъра на ЕП.

Ето и условията на конкурса:

- Споделете в Instagram Ваша снимка, снимка на важен за Вас човек или на няколко души и разкажете историята зад тази снимка;
- Когато публикувате снимката, включете профила на ЕП в Instagram: @europeanparliament и използвайте хаштага #iameurope
- Крайният срок за изпращане на снимки е 1 април, 13 часа българско време.

Победителите в това състезание ще бъдат поканени да посетят Европейския парламент в Брюксел на 4 май.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или