Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Детска кухня "Ам-Ам" празнува рожден ден с фотоконкурс с куп награди

Детска кухня "Ам-Ам" празнува рожден ден с фотоконкурс с куп награди

Мотото е „Моят чуден рожден ден!“.

На 31-ви януари Детска кухня „Ам-Ам“ празнува своя осми рожденден. И за да бъде празникът още по-специален, екипът на първата частна детскакухня в Бургас ще посрещне годишнината с фотоконкурс под мотото „Моят чуденрожден ден!“. А наградите са цял куп! 

За да участвате в състезанието трябва да изпратите снимка отрождения ден на Вашето дете на e-mail адрес office@amamburgas.info или като лично съобщение към Facebook страницата на Детска кухня „Ам-Ам“до 19 януари. Всеки има право да участва с една снимка, като кадрите трябва дабъдат придружени от име на автора и детето, както и телефон за връзка. Незабравяйте да посочите и колко години е навършил Вашият малчуган, когатокадърът е заснет!  

На 20-и януари снимките ще бъдат поместени в специален албум във Facebook страницата наДетска кухня „Ам-Ам“. Победителите ще бъде определени от почитателите настраницата посредством харесвания. Осем 10-дневни пакети и осем едноседмичнипакети ще бъдат присъдени на авторите, чиито снимки съберат най-многохаресвания (лайкове) в дните между 20-и и 30 януари. 

Но това далеч не е всичко! Детска кухня „Ам-Ам“ издирва и своите„астрални близнаци“ – деца, родени на 31-ви януари. Те ще получат специалниподаръци.


Детска млечна кухня "Ам-Ам" е първата частна детскакухня в Бургас. Тя отваря врати на 31-ви януари 2011 година и оттогава до днеспредлага здравословна и питателна храна за деца от 6 месеца до 3 години.

Ястията на бургаската кухня отговарят на изискванията на детскияорганизъм и нуждите му във всяка една възраст. Всяка порция се приготвя отчисти и натурални продукти от най-високо качество, а рецептите са подбрани от“Сборник рецепти и ръководство за здравословно хранене”, одобрен отМинистерството на здравеопазването.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега