Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Despacito" счупи всички рекорди, превърна се в най-слушаното парче в света

"Despacito" счупи всички рекорди, превърна се в най-слушаното парче в света

Сингълът излезе още през януари, но стана широко популярен по света в първите топли дни, най-вече след намесата на Джъстин Бийбър и неговия ремикс.

Само за няколко месеца хитът на Луис Фонси и Дади Янки "Despacito" се превърна в най-слушаната песен на всички времена. Сингълът е въртян над 4,6 млрд. пъти в най-известните платформи за музикално споделяне в интернет. Хитът оглави класациите в общо 35 държави, карайки хиляди хора по света да танцуват в ритъм с песента.

Това е била и целта на Фонси, предава ВВС. В интервю той споделя, че се е надявал парчето да стане парти хит, но не е очаквал да пожъне такъв успех, че да се превърне в "химна на лято 2017". Сингълът излезе още през януари, но стана широко популярен по света в първите топли дни, най-вече след намесата на Джъстин Бийбър и неговия ремикс.

"Despacito" се превърна във феномен най-вече с факта, че песента е на испански, записана от латиноамериканец, в духа на регетона. Макар социалните мрежи да изобилстват от шеги, чийто обект е парчето, песента продължава да покорява света. Мрежата за споделяне на видеосъдържание YouTube вече изобилства от кавър версии, включително на различни езици.

Но ето го и оригиналът:

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/kJQP7kiw5Fk?ecver=1 frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега