Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ангелкова: Ще сезираме компетентните органи за незаконни обекти в центъра на Слънчев бряг

Ангелкова: Ще сезираме компетентните органи за незаконни обекти в центъра на Слънчев бряг

Министърът на туризма направи внезапна проверка на крайбрежната и централната алея в Слънчев бряг.

Министърътна туризма Николина Ангелкова и представители на туристическата администрациянаправиха внезапна проверка на крайбрежната и централната алея в Слънчев бряг. Поцентралната алея на курорта има незаконни обекти и за дейността им ще бъдатсезирани всички компетентни институции, за да бъдат премахнати, категорична беминистърът на туризма.

Тяподчерта, че инспекциите ще продължат през целия летен сезон – както планови,така и внезапни и по сигнали на потребители. В проверката участва иизпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД Златко Димитров.

МинистърАнгелкова припомни, че се обсъждат текстове за изменение и допълнение в Законаза туризма, с които  ще се регламентира статутът на националните курорти ище бъдат посочени изискванията към тях. Така на практика ще се реализирадържавната политика за развитие на националните курорти като туристическадестинация.

Специалнанаредба ще посочва реда за управление и организация на туристическата дейностна територията на националните курорти. В нея ще са визирани изграждането,поддържането и благоустрояването на туристическа инфраструктура, на зеленитеплощи, визията и рекламата, осигуряването на обществения ред, медицинскотообслужване, организацията на движението, паркирането, нивото на шума и др.,като особено внимание ще бъде обърнато на разполагането на преместваемитеобекти и съоръжения, каза още министър Ангелкова. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега