Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП - Бургас откри "гореща точка" в подкрепа на ген. Радев и г-жа Йотова

БСП - Бургас откри "гореща точка" в подкрепа на ген. Радев и г-жа Йотова

Днес БСП - Бургас откри своята предизборна шатра, където гражданите могат да се запознаят с посланията на кандидат президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Шатрата е разположена до Часовника и ще остане там до 13 ноември.

Днес БСП - Бургас открисвоята предизборна шатра, където гражданите могат да се запознаят с посланията на кандидат президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Шатрата е разположена до Часовника и ще остане там до 13 ноември.

Като най-важна цел от БСП си поставят да се подготвят за изборния ден, така че да не се допусне манипулиране на вота. "В много от срещите ни хората изразяват безпокойство, че независимо от вота, когато бъдат преброени гласовете, те ще излязат в полза на управляващите. Поставили сме си задача да не допуснем това да се случи", коментира лидерът на областната структура на БСП - Николай Тишев.

"Ще направим обучение на членовете на комисиите и застъпници. По време на местните избори имаше огромен проблем с изсъхнали тонери, липса на хартия, за да не могат да се разпечатат извлеченията на протоколите. Председателите на СИК, които бяха от ГЕРБ, отказаха да дадат извлечение от протоколите. Около 300 комисии бяха тогава, около 100 застъпника се върнаха без извлечения”, каза още той. 

Тишев допълни, че шатрата на БСП ще остане в центъра на Бургас до 13 ноември защото от партията са сигурни, че ген. Румен Радев ще отиде на балотаж и шансовете му да получи по-висок резултат от кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева са реални. 

"Остава да свършим две неща - срещите с граждани на Бургас и областта и да се подготвим за изборния ден", каза Тишев и посочи, че сред членовете и симпатизантите на социалистите има голямо настроение за победа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега