Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борислав Сарафов: Убийството в Нови Искър е без аналог в най-близката ни история

Борислав Сарафов: Убийството в Нови Искър е без аналог в най-близката ни история

Единият от убитите се е занимавал с търговия, включително с кухи фирми за „чистене“ на ДДС.

"Оценяваме престъплението като извършено с изключителна дързост и цинизъм, без аналог в най-близката ни история. Става въпрос за шесторно убийство, като категорично изключваме версията за самоубийство на някой от шестимата". Това съобщи Борислав Сарафов, директор на Националната следствена служба, във връзка със случая в Нови Искър.

Разследването продължава, като в него е ангажиран изключително голям ресурс от прокурори, разследващи полицаи и оперативни работници, посочи още той. Към момента оръжието на убийствата не е открито, което изключва първоначално разглежданата версия убийство+самоубийство.

прецизни процесуално-следствени действия. Към момента е потвърдено, че убийството е извършено в Новогодишната нощ. Главният секретар на МВР Младен Маринов оповести допълнителни подробности от разследването до момента.

"Основно проверяваме дейността на по-възрастния убит мъж /41 г./, който се е занимавал с търговия, включително с кухи фирми за „чистене“ на ДДС. В процес на проверка е и начинът, по който семейството е придобило имота в Нови Искър.  Всички версии са актуални до отпадането на всяка една от тях", посочи гл. комисар Маринов.

44-годишната Кети Николова Кюхова е открита мъртва, заедно с изчезналия джип на семейството. В търсенето на изчезналата жена и автомобила е използвано следово куче. Продължават огледите в дома, включен е и екип от Института по психология за изготвянето на психопрофил на евентуалния извършител.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега