Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии посрещат 2014-а с Миро, Ангел и Мойсей, Богомил и Сани Алекса

Бургазлии посрещат 2014-а с Миро, Ангел и Мойсей, Богомил и Сани Алекса

Актуалният актьор Захари Бахаров, извоювал си звездна слава с култовата крими поредица „Под прикритие“ и филмите „Дзифт“ и „Love.net“, ще бъде водещ на новогодишния концерт, с който бургазлии ще посрещнат 2014 г.

Актуалният актьор Захари Бахаров, извоювал си звездна слава с култовата крими поредица„Под прикритие“ и филмите „Дзифт“ и „Love.net“, ще бъде водещ нановогодишния концерт, с който бургазлии ще посрещнат 2014 г.

Цялаплеяда от хитови изпълнители ще радва празнуващите на площад "АтанасСиреков"Добротонастроение е гарантирано, защото насцената ще излязат атрактивната поп певица Сани Алекса, тийн идолът Богомил, хитмейкърите Ангел и Моисей.

Впоследните минути на 2013 година бургазлии и гостите на града ще се забавляватс хитовете на Миро „Губя контрол, когато теб те няма“, “Сувенир“,„Август е септември“. Кметът Димитър Николов отново ще празнува заедно с бургазлиина площада и ще изкаже своите благопожелания секунди преди да настъпи новата година.

В 12.00 небето щебъде озарено от мощна и пищна заря. Програмата ще продължи с изпълнение ПФА "Странджа". Завсички празнуващи на площада ще има баница с късметии вино.В първите минути на 2014 година за втора поредна годинакметът Димитър Николов ще сподели празника с хората, нощуващи в Приюта за бездомни. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега