Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската полиция задържа общо 9 души при спецоперация срещу наркотиците

Бургаската полиция задържа общо 9 души при спецоперация срещу наркотиците

Намерени и иззети са амфетамини, метамфетамин, канабис и "друсан чай".

Общо девет души бяха задържани при специализирана полицейска операция срещу производството и разпространението на наркотици в Бургаска област, предават от пресцентъра на ОДМВР. Намерени и иззети са амфетамини, метамфетамин, канабис и "друсан чай". Образувани са шест бързи полицейски производства.

200 грама канабис и две електронни везни са открити в дома на 33-годишен мъж в Несебър. Същият е задържан, като по случая е образувано досъдебно производство. Арест е осъществен и в Средец. 24-годишен е задържан с метамфетамин. В обитаваната от него стая, разположена на ул. "Вапцаров", са открити още червен фосфор и прекурсори за производството на пико.

Служители на РУ Малко Търново са задържали 38-годишен мъж, у когото са открити около 13 грама канабис. В Поморие пък е задържан тийнейджър с канабис и амфетамин. 16-годишното момче е подложено на проверка в района на СОУ "Иван Вазов" в крайморския град. В Айтос е задържана 34-годишна жена, у която са намерени девет топчета марихуана с тегло около 10 грама.

В Бургас също са задържани двама мъже - на 32 и 20 години. В района на бл. 29 на ж.к. "Меден рудник", служители на ІV РПУ са станали свидетели на предполагаема нарко сделка. У по-младия мъж е намерено топче, съдържащо т.нар. "друсан чай". В дома на криминално проявения 32-годишен мъж са намерени и иззети още 23 грама от същото наркотично вещество.

В дома на 23-годишен бургазлия на ул. "Вълко Пушков" в кв. "Победа" са намерени 15 топчета канабис. От пресцентъра на полицията напомнят, че при проверка на същото лице преди броени дни са открити общо 98 топчета синтетичен канабиноид във вид на чай за пушене и сумата от 320 лв.

30-годишен мъж е задържан в кв. "Сарафово". При проверка в дома му, разоложен на ул. "Пробуда" в комплекса, служители на V РПУ са открити амфетамин и метамфетамин с различен грамаж, точното количество на който е в процес на изясняване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега