Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха 8 души за разпространение на наркотици в Слънчев бряг

Задържаха 8 души за разпространение на наркотици в Слънчев бряг

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от Районно управление – Несебър и Главна дирекция «Национална полиция» са установени и задържани осем мъже за притежаване и разпространение на наркотични вещества на територията на Слънчев бряг.

Врезултат на съвместните полицейски действия на служители от Районно управление– Несебър и Главна дирекция «Национална полиция» са установени и задържани  осем мъже за притежаване и разпространение нанаркотични вещества на територията на Слънчев бряг. 

Oколо 03.00 ч. на 03.08.т.г. в района на х-л «Кубан» са задържани:нигерийските гражданини А.Т. и О.О. и малийският гражданин А.М. Намерени и иззетиса три розови хапчета /точният състав на които е в процес на изясняване, новероятно се касае за екстази/ и 11 свивки с марихуана. Мъжете са задържани съсзаповеди за задържане за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо полицейскопроизводство.

Около 10.00 ч. на 03.08.т.г. е извършено претърсване в апартамент вСлънчев бряг, обитаван от криминално проявения и осъждан В.П., 29-годишен от СтараЗагора. Намерени и иззети са три найлонови топки с диаметър около 10 см.,съдържащи суха зелена тревна маса / канабис/ и саморъчно свита цигара с канабис, като общото тегло на намеренотонаркотично вещество е около 400 гр. В.П. е задържан с полицейска заповед засрок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство запритежаване на наркотици.         

Около 13.30 ч. на 03.08.т.г. в районана автогарата в Слънчев бряг е извършена проверка на 38-годишния Г.К. от Русе.Намерени и иззети са три свивки със зелена суха тревна маса / канабис/ и дваполиетиленови плика с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/. Г.К. езадържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързополицейско производство.

На 03.08.т.г. в района на ресторант «Джани» в Слънчев бряг е задържан криминалнопроявения и осъждан Й.И., 49-годишен от София. Открит и иззет е найлонов плик сбяло-жълто кристалообразно вещество /метамфетамин/ с тегло около 15 гр. При извършенопретърсване на обитаваната от Й.И. квартира, е намерен полиетиленов плик с бялокристалообразно вещество / амфетамин/. Й.И. е задържан за срок от 24 часа.Събраните срещу 49-годишния софиянец данни за притежаване и разпространение нанаркотични вещества са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура, като на Й.И.е повдигнато обвинение и му е наложена мярка задържане под стража за срок от 72часа.          

Около 01.30 ч. на 04.08.т.г. врайона до ресторант «Джани» в Слънчев бряг е задържан 15-годишният М.М. от СтараЗагора, в който са открити наркотични вещества. М.М. е задържан със заповед зазадържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Около 02.00 ч. на 04.08.т.г. в района до хотел «Хармани Суит» в Слънчевбряг е задържан криминално проявения М.П., 49-годишен от Несебър. Намерени ииззети: 41 пликчета с бяло прахообразно вещество / кокаин/, 6 пликчета стревиста маса / канабис/, 5 пликчета с жълто-кафяво кристалообразно вещество / хашиш/и 337 шестоъгълни розови таблетки / екстази/. М.П. е задържан за срок от 24часа. Събраните срещу 49-годишния несебърлия данни за разпространение нанаркотични вещества са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура, като на М.П.е повдигнато обвинение и му е наложена мярка задържане под стража за срок от 72часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега