Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха дрехи, аксесоари и парфюми менте на "Капитан Андреево"

Задържаха дрехи, аксесоари и парфюми менте на "Капитан Андреево"

Стоките били собственост на един от пътниците в автобус, идващ от Турция.

Митничари задържаха текстилни изделия, парфюми, чанти и аксесоари със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост, на ГКПП "Капитан Андреево". Стоките били открити в автобус с турска регистрация.

Превозното средство пристигнало на българската граница от Турция на 4-ти юли. Шофьорът и пътниците заявили, че не внасят лични вещи, стоки или валутни ценности за деклариране. Автобусът бил селектиран за щателна митническа проверка, при която в багажното отделение са открити хиляди стоки, с търговски характер, опаковани в кашони.

В хода на проверката е установено, че стоките са собственост на един от пътниците. Открити са 3 925 текстилни изделия, по-голяма част от тях детски комплекти, тениски и къси панталони, бельо и летни шалове, както и  720 парфюма и тоалетни води, по 469 броя чанти и колани, 441 портмонета, както и 78 чифта чехли и маратонки. Всички носят обозначенията на 22 световноизвестни търговски марки, сред които Louis Vuitton, Adidas, Nike, Puma, Calvin Klein, Gucci, Philip Plein, Armani.

В изпълнение на Европейския Регламент 608/2013 относно защитата на правата върху интелектуалната собственост и Закона за марките и географските означения имитациите са задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега