Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Закопчаха трима за трафик на момичета при спецакция в бар в Слънчев бряг

Закопчаха трима за трафик на момичета при спецакция в бар в Слънчев бряг

При спецакция в Слънчев бряг е разбит канал за трафик на момичета с цел проституция, съобщиха от полицията.

При спецакция в Слънчев бряг е разбит канал за трафик на момичета с цел проституция, съобщиха от полицията. Снощи около23.15 ч. служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас иСпециализираните полицейски сили провели полицейска операция, при коятонеутрализирали осъществяването на вътрешен трафик.           

Проверен е еротик-бар, разположен в централната част наСлънчев бряг, в който са установени десет момичета на възраст над 18 години отцяла България. Някои от тях работели на трудов договор, като танцьорки, но припроведените процесуално-следствени действия е констатирано, че основната цел намомичетата и заведението е предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Намерени са помещения, специално оборудвани за целта, разположени взаведението, в които по време на специализираната полицейска акция саустановени и клиенти, ползващи сексуални услуги от момичета. Установено е, чеминималната сума за сексуална услуга е 100 лв., но същата е могла да се променипо преценка на момичето в по-голям размер.          

За срок от 24 часа са задържани 50-годишен пловдивчанин, визиран според обясненията на потърпевшите от трафика,като съдържател на заведението и лице, което набира и приема момичета,предоставящи сексуални услуги срещу обещания и даване на парични облаги, кактои 33-годишна поморийка, работеща официално като барман в заведението, ноуправляваща дейността и занимаваща се също с набиране и приемане на момичета засексуални услуги. Тя отчитала паричните суми, заработени от момичетата на 50-годишния пловдивчанин. Част от работещите в еротик-бара момичета са разпитани вкачеството на пострадали от трафик пред съдия от Несебърския районен съд.          

На 50-годишния пловдивчанин е повдигнато обвинение по чл.159 А ал. 2 т. 6 от НК / трафик на хора/, по който е предвидено от 3 до 10години лишаване от свобода и глоба в размер от 10 000 до 20 000 лв.,като срока на задържането му е удължен на 72 часа.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега