Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И Норвегия праща хомосексуалист в Сочи

И Норвегия праща хомосексуалист в Сочи

Норвежката делегация, придружаваща олимпийците на Норвегия в Сочи, ще включва министъра на здравеопазването Бент Хойе. Политикът ще бъде придружаван от съпруга си - Даг Терийе, съобщава пише Stavanger Aftenblad.

Норвежката делегация, придружаваща олимпийците наНорвегия в Сочи, ще включва министъра на здравеопазването Бент Хойе. Политикътще бъде придружаван от съпруга си - Даг Терийе, съобщава пише StavangerAftenblad.

"Нормално е да бъда заедно със своя съпруг, когатопосещавам подобни събития. Казвайки това, всеки разбира какво е мнението на двамасемейни мъже за правата на гейовете. Нямам търпение да гледам и да подкрепямнорвежките атлети в Сочи", заяви той пред норвежкото издание.

Както вече ви разказахме, тазгодишните Олимпийски игри вСочи станаха център на медийното внимание, но не толкова със силните сиспортисти, колкото с политическите настроения и реакции. Редица държавни глави отклониха поканата да придружатолимпийците си, повечето под претекст, че имат неотложни ангажименти. 

Специалисти обаче коментират, че причините секоренят по-скоро в мълчаливото несъгласие на световните лидери с някоиполитически решения на руската държава. В резултат, делегациите на Германия, Франция,Великобритания и САЩ няма да включват държавните първенци.

Много от страните,като САЩ например, избраха сред пратениците им да присъстват и имената на откритихомосексуалисти в знак на протест срещу Законът срещу хомосексуалнатапропаганда, който беше приет в Русия през миналата година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега