Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на петела?

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на петела?

На 28-и януари 2017-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Огнения петел.

На 28-и януари 2017-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Огнения петел. Според китайския хороскоп, петелът е десети в цикъла от 12 знака. Той е символ на лоялността и точността, тъй като всяка сутрин известява началото на новия ден. Родените под знака на петела са добросърдечни, работливи, смели, честни и независими. Могат обаче да бъдат и арогантни и манипулативни.

Също като в западната астрология, китайската култура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияние върху характера и развитието му. Ако очаквате или планирате бебето Ви да се роди през следващата година, ето какво трябва да знаете:

1. Късметлийските цветове за петлите са златистото, кафявото и жълтото. Когато обзавеждате детската стая, астролозите препоръчват да използвате тези нюанси. Избягвайте червеното. Заложете на плакатите и интелектуално стимулиращите играчки и предмети.

2. Малките "петлета" обикновено бързо се научават на самостоятелност и хич не се свенят да изкажат мнението си. А това означава, че ще Ви се наложи бързо да установите границите на свободата им.

3. Родените под този знак често притежават богат набор от таланти и са склонни да си поставят високи цели. Не се опитвайте да спирате детето петел да ги гони. Ще претърпите неуспех. По-добре го напътствайте и насърчавайте. Помагайте му да се ориентира в постижимото и непостижимото.

4. Петлите са малко суетни и обичат да бъдат център на внимание. Ако им позволите, те ще изискат и ще получат цялото Ви време. Затова е добре отрано да поставите рамките на приемливото и да научите детето, че не може винаги да бъде във фокуса на вниманието.

5. Родените под знака на петела са много енергични и трудолюбиви. Те кипят от ентусиазъм за нови приключения. Затова астролозите препоръчват да се стремите да канализирате тази енергия в продуктивност, но без да налагате нежелани цели и занимания. По-скоро осигурете на детето възможност само да развива талантите си, като му предоставите поле за изява.

6. Според китайската астрология, подходяща за петлите е обществено важната кариера - лекар, войник, полицай, пожарникар, журналист, учител. Можете да насърчите малчугана отрано да се захване с доброволческа работа или някакво друго обществено значимо занимание.

7. По принцип, родените под знака на петела рядко боледуват. Те са много активни и е препоръчително да насърчите детето да се занимава със спорт, който допълнително ще укрепи здравето му. Подходящи са заниманията като плуване, зимни спортове и катерене.

При всички положения, астрологическите хороскопи не са точна наука. Когато отглеждаме децата си трябва да се съобразяваме и с индивидуалните им предпочитания, които може не винаги да съвпадат с хороскопа. Хубаво е, обаче, да сме подготвени за това, че рожбата ни вероятно ще прояви някои от особеностите на зодията си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега