Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лоша поличба! Икона на Света Богородица се просълзи в рушащ се храм

Лоша поличба! Икона на Света Богородица се просълзи в рушащ се храм

Иконата на Света Богородица в рушащия се храм „Св. Св. Кирил и Методий“ се е просълзила, съобщи отец Петър, който служи в храма. Това се е случило по време на преместването на иконата от църквата в импровизирания параклис преди Сирни Заговезни, съобщава "Екипнюз".

Иконата на Света Богородица в рушащия се храм „Св. Св. Кирил и Методий“ се е просълзила, съобщи отец Петър, който служи в храма. Това се е случило по време на преместването на иконата от  църквата в импровизирания параклис преди Сирни Заговезни, съобщава "Екипнюз".

"При почистването на иконите забелязахме, че на Света Богородица са се появили две капки, две сълзи", разказва отец Петър от храма. Татяна, която от дълги години помага в храма е свидетел на чудото. Още не може да забрави невижданото до момента явление."Тя е жива иконата, тя е чудотворна. Тя е подарък от Русия още от самото основание на храма", разказват работещите жени в църквата.

Според отец Петър поличбата не е добра и е възможно да се случи нещастие с Бургас, бургазлии или със самия храм. "Това ме притесни, защото мисля, че да се появят сълзи на тази икона означава, че нещо ни очаква - някакво изпитание, нещо тежко. Дай Боже да не съм прав. Ние знаем, че храмът в момента е в окаяно състояние, може да се срути, ако не се вземат някакви мерки. Когато на Богородица се появяват сълзи, тя се моли за това, което може би ще се случи. Някакъв Божи гняв ще бъде излят върху хората.", смята отец Петър.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега