Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР ще подпомогне финансово граничарите, обвинени от Турция в убийство

МВР ще подпомогне финансово граничарите, обвинени от Турция в убийство

Служители на ведомството ще съберат пари за защитата на действащите граничари Живко Петков и Николай Костов.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов се срещна с Михаил Цонков, Живко Петков, Николай Костов и Николай Петков - граничните полицаи, обвинени в това, че са простреляли турски бракониер, навлязъл в български териториални води край Резово на 17 април 2008 година.

Срещата е съвместна инициатива на ръководството на МВР и на депутатите от Бургаския многомандатен избирателен район. На нея присъстваха и народните представители Диана Саватева и Димитър Бойчев, директорът на Главна дирекция „Гранична полиция“ главен комисар Светлан Кичиков и началникът на кабинета на министъра Михаил Златанов.

"Имаме добрия пример със случая с българския гражданин Желяз Андреев. Той показва, че категоричната позиция на институциите води до положителни резултати, когато сме на страната на правото", посочи министър Маринов.

"Не дължим на граничарите просто подкрепа на думи, важно е да покажем съпричастност и за организацията и логистиката на защитата, която им предстои", отбелязаха народните представители.

Министерството на вътрешните работи ще подпомогне финансово действащите служители Живко Петков и Николай Костов. Главна дирекция „Гранична полиция“ има готовност да инициира благотворителна кампания сред служителите на МВР, а при необходимост ще се търсят и други възможности за набиране на средства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега