Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежи празнуват на 12 август Международния ден на младежта пред Пантеона в Бургас

Младежи празнуват на 12 август Международния ден на младежта пред Пантеона в Бургас

Включете се безплатно – zumba фест, jumping fit, табата, cross Fit, младежко изложение и фестивал на цветовете

Национално Сдружение„МЛАДЕЖКИ ГЛАС” организира за 7-ма поредна година инициативата под надслов„Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Министерство намладежта и спорта и Община Бургас.

На 12август /понеделник/ от 18:00 часа пред Пантеон Бургас – Морска градина. Входъте свободен! Специално за парти настроението ще се погрижи DJDouble D.Младежите споделят „Елате даотбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всекигражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

Събитието „Следвай ритъма” есъс специалното участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: СофияМазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортен центьр“София” в град Бургас, Юлия Разянцева – сертифициран треньор в спортен центьр“София” по табата, jumping fit. Дима Войткевич със София Мазуренко треньори посалса и бачата в спортен центьр “София”.

В мероприятието ще се включаттреньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, БисерРусимов и Ивайло Иванов треньори и състезатели по CrossFit от XplosiveGymБургас и Стоян Пенев и Марияна Концарова – Фитнес Инструктори от Titan GymБургас.

Мероприятието се осъществявапо Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Законаза хазарта за 2019 година. Събитие в социалната мрежа - тук!

На 17 декември 1999 г. срезолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки наСветовната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се вЛисабон на 8-12 август 1998 г., 12 август да бъде обявен за международен ден намладежта.

Министерство на младежта и спортаорганизира на 12 август младежкоизложение на организации от цялата страна, което ще започне от 17:00 часапред Пантеона и фестивал на цветоветеот 20:00 часа с парти щоу от известния бургаски DJ Double D.Всеки може да са включи вмладежките събития очакват ви от 17:00 ч. до 21:30 ч. много изненади. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега