Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мосинов: Случилото се в Слънчев бряг е лична обида и унижение за БСП

Мосинов: Случилото се в Слънчев бряг е лична обида и унижение за БСП

Председателят на Общински съвет на БСП – Бургас Евгений Мосинов разпространи днес своята официална позиция по въпроса с избора на нов управител на „Слънчев бряг“ АД. В писмо до медиите, Мосинов описа ситуацията като „лична обида“ и „унижение за БСП Бургас“.

Председателят на Общински съвет на БСП – Бургас Евгений Мосинов разпространиднес своята официална позиция по въпроса с избора на нов управител на „Слънчевбряг“ АД. В писмо до медиите, Мосинов описа ситуацията като „лична обида“ и „унижениеза БСП Бургас“. Предлагаме на вниманието ви и текста на самото писмо*: 

„Няма до допусна някой да си прави лоши шеги сБСП Бургас

Случилото се днес в Слънчевбряг, за мен е както лична обида, така и нескопосан опит да се поставибургаската организация на БСП в унизителна ситуация.

За мен членството в Съвета надиректорите не е първостепенна цел в живота. Тези, които ме познават, знаятдобре множеството ми професионални ангажименти, както стремежът ми даизпълнявам пълноценно функциите си като председател на БСП Бургас.

Като юрист и отговорен човек,днес в изпълнение на публикуваната в търговския регистър покана на Министъра наикономиката се явих на отдавна насроченото общо събрание на Слънчев бряг АД.Никой не намери за нужно, да ме уведоми, поне час по рано, че в последниямомент, аз и предложения за изпълнителен директор Валентин Михалев отпадаме исме заменени с други хора - незнайно от кого предложени. Никой не ни обяснизащо и поради какви причини.

Подобна ситуация е обидна завсеки зрял човек, а когато той представлява политическа организация науправляващата партия е обида и към самата организация. Бих премълчал личнатаобида, но не и систематичните опити да се унижава БСП Бургас.

Затова и си позволявам дазадам няколко въпроса:

1. Кой и как в крайна сметкавзема кадровите решения в БСП?

2. Има ли сили БСП даотстоява своите позиции и какво й струват ежедневните компромиси?

3. Станалата вече прословутаотстъпчивост на БСП пред коалиционните партньори не се ли превръща във фаталнагрешка или е удобен параван за реализирането на нечии лични интереси?

Въпроси, които чакатотговори. Чакат ги десетките и стотици хиляди гласували с бюлетината на БСП.

В заключение, без да искам дадраматизирам или да се правя на герой, благодаря на всички, които проявихаразбиране в нелепата ситуация, в която бях поставен. На всички, които изпитватсимпатия към БСП и нейните редови членове, обещавам, че ще продължа да се боряБСП - Бургас да е партия на честните и активни хора със собствено мнение ипозиция. Това е пътят към лидерството, което можем сами да извоюваме безкомпромиси и в открит двубой с опонентите ни. Другото просто не е мъжка работа. 

Евгений Мосинов – председателна Общински съвет на БСП – Бургас“


* Публикуваният текст е пълен и без редакторска намеса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега