Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

На 1 май започва рехабилитация на входа на Бургас от магистрала "Тракия"

На 1 май започва рехабилитация на входа на Бургас от магистрала "Тракия"

Отсечката е с дължина близо 8 км и в момента е в тежко състояние.

На първи май започва рехабилитацията на входа на Бургас от магистрала „Тракия“, съобщи днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Отсечката е с дължина близо 8 км и в момента е в тежко състояние.

"Очаквам до средата на месец юни, според поетия през миналата година ангажимент, да завърши рехабилитацията на пътя Поморие – Ахелой", каза регионалният министър. Ще се работи също по 7 км от АМ „Черно море“, пътищата Добрич – Албена, както и по пътя за Златни пясъци.През тази година ще бъдат ремонтирани десните тръби, в посока София, на тунелите „Ечемишка“ и „Витиня“, както и мостовите съоръжения в най-критично състояние на АМ „Хемус“.

Ще продължат стартиралите през 2017-а ремонтни дейности по около 40 пътни участъка, сред които са Източната дъга на Софийския околовръстен път, изхода към Благоевград между Владая и пътен възел „Даскалово“, отсечки в Северна и Северозападна България. Продължава рехабилитацията на пътни участъци със средства от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. С 300 млн. лв. от нея ще бъдат ремонтирани 27 пътни отсечки.

Продължава изграждането и на автомагистрални отсечки. В рамките на тази година ще приключи строителството на още 30 км от АМ „Струма“. Започна изграждането на 9,3 км от АМ „Хемус“ между Ябланица и пътен възел „Боаза“. До месец и половина ще стартират още 16,5 км между пътен възел „Буховци“ и пътен възел „Белокопитово“.

Предстои да стартира тръжна процедура за други 52 км от магистралата. Ако бъдат сключени договори по стартиралите тръжни процедури за тунел „Железница“ и пътя до Калотина, през тази година ще започне работата и по тях. Работим усилено и по въвеждането на тол системата, защото имаме амбициозна програма, но без нея, няма да успеем да я реализираме, каза министър Нанков. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега