Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

На 10 май прожектират в Бургас "Измамна реалност" на Стойчо Керев

На 10 май прожектират в Бургас "Измамна реалност" на Стойчо Керев

Какъв е светът, в който живеем? Сами ли определяме съдбата си? Умишлено ли населението по света става все по-неграмотно? Защо заблудите за нашата история набират сила? На каква азбука пишем? Тези и други дълбоки въпроси поставя "Измамна реалност", новият филм на журналиста Стойчо Керев. Той ще бъде показан на една единствена прожекция в Бургас - от 19:00 ч. на 10 май в Културен дом на нефтохимика.

Какъв е светът, в който живеем? Сами ли определяме съдбата си? Умишлено ли населението по света става все по-неграмотно? Защо заблудите за нашата история набират сила? На каква азбука пишем? Тези и други дълбоки въпроси поставя "Измамна реалност", новият филм на журналиста Стойчо Керев. Той ще бъде показан на една единствена прожекция в Бургас - от 19:00 ч. на 10 май в Културен дом на нефтохимика. 

"Това е филм, в който зрителите ще открият скрити кодове и послания. Филм, който предизвиква хората да се замислят. За информацията, наричана официална, за загубеното познание, за нашите букви, разказвани погрешно. Защо историята ни е представяна със сериозна доза неистини? А познаваме ли настоящето, правим ли разлика между истинска и измамна реалност", това са част от въпросите, които задава към участниците в проекта авторът и продуцент Стойчо Керев. 

Билети на касите на Easy Pay и www.epaygo.bg.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега