Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новото онкологично отделение стартира благотворителна кампания "Думите лекуват"

Новото онкологично отделение стартира благотворителна кампания "Думите лекуват"

От болницата призовават всеки, който желае, да избере книга и да я дари, заедно с послание към пациентите.

Новото онкологично отделение към УМБАЛ "Дева Мария", което отвори официално врати миналата седмица, стартира благотворителна кампания "Думите лекуват". Идеята  на ръководството евсички книги, които намерят място в болничната библиотека, да бъдат с посланиекъм болните, които ще ги четат.

Отболницата призовават всеки, който иска да остави своя отпечатък в лечението на коварнатаболест, да избере книга и да подбере най-топлите думи, които ще стигнат до пациентите.Надписаните книги могат да бъдат пратени на адреса на отделението по медицинска онкология- гр. Бургас, ул. Ванче Михайлов 1,в сградата на ДКЦ „ Свети Георги Победоносец“, където ще срещнат своитечитатели.

"Помислете за своя познат, който ви е доближил до болестта.Помислете за история, която ви е трогнала. Тези хора имат нужда да оцелеятне само физически, но и духовно. Да знаят, че не са сами. И докато медикаментите ще лекуват тялото, нека с лечебната сила на думитеи доброто отношение да излекуваме и психиката", призовават от болницата.

Както "PoligrafF" вече Ви разказа, бъдещата болнична библиотека вече се сдоби с първите си вдъхващи кураж книги. Томчетата бяха дарени от областнияуправител на Бургас - Вълчо Чолаков по време на церемонията по откриването на отделението.

Тогава губернаторът сподели, че в лично проучване еразбрал колко голяма нужда от окуражителни думи и мотивация имат хората, коитопреминават през химиотерапия. Това го е провокирало да избере няколкомотивиращи произведения и с това да сложи началото на болничната библиотека.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега