Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриват новата "Флора" с традиционното цветно изложение през май

Откриват новата "Флора" с традиционното цветно изложение през май

Традиционата изложба за цветя „Флора Бургас“ ще бъде първата експозиция в новия, модерен експo център в Морската градина. Това съобщи за PoligrafF.net Чанка Коралска - директор дирекция “Строителство” към Община Бургас. По думите й, откриването ще бъде през втората половина на месец май.

Традиционата изложба за цветя „Флора Бургас“ ще бъде първата експозиция вновия, модерен експo център в Морската градина. Това съобщи за PoligrafF.net Чанка Коралска - директор дирекция “Строителство” къмОбщина Бургас. По думите й,откриването ще бъде през втората половина на месец май.

„Очакваме новият експо център да отвори през май, както беше по план.Строителните работи вървят в график. Нямаме притеснения за спазване насроковете“, коментира още Коралска. Макар лошото време да забави голяма част отпроектите в града, очертава се обещанието на кмета Николов центърът да отворипрез май да бъде спазено.

„Все още нямаме точна концепция. В момента се организират оперативки и сеобсъжда организацията и датата на „Флора Бургас“. Със сигурност обаче центърътще бъде открит именно с тази, традиционна за мястото, изложба“, обясни пред PoligrafF.net началникът отдел „Озеленяване“ към Общината – МаяБогомилова.

От администрацията работят активно по организацията. В момента се събиратидеи за формата, участниците и откриването. Амбицията е да се възвърне блясъкана изложението. Припомняме ви, че през ноември 2014-а година кметът на Бургас –Димитър Николов сподели, че експоцентърът ще работи целогодишно, като там щеима и постоянни експозиции.

Новият експо център Флора ще бъде първият изложбен и конгресен център вграда. Той е с потенциал да се превърне в предпочитана туристическа дестинация.Разположен в живописната морска градина, през летните месеци центърът щепосреща интересни пътуващи изложби на световно известни музеи. Залите нацентъра ще бъдат мултифункционални и ще могат да се използват за частни икорпоративни празненства, конференции, музикални и арт представления.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега