Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Открий "Добрата новина" в Поморие!

Открий "Добрата новина" в Поморие!

Динамиката на съвременния живот често ни премрежва погледа, размивайки картините пред нас. Вторачени в рутинните задачи, бързаме напред и просто преминаваме през дните в календара. Пропускаме да отместим взор и да видим света в пълната му гама от лъчи и чувства. Стресът притъпява усета към красотата, а нестихващите лоши новини помитат всяка вяра и надежда за добро.

Динамиката на съвременния живот често ни премрежвапогледа, размивайки картините пред нас. Вторачени в рутинните задачи, бързаменапред и просто преминаваме през дните в календара. Пропускаме да отместим взори да видим света в пълната му гама от лъчи и чувства. Стресът притъпява усетакъм красотата, а нестихващите лоши новини помитат всяка вяра и надежда задобро.

Доброто обаче съществува и то е навсякъдеоколо нас, ще го открием и покажем чрез "Добрата новина", която отскоро грее всайта на Община Поморие. Идеята на тази рубрика е да постави ведро начало навсеки нов ден, да предизвика усмивки и да вдъхновява хората за позитивномислене и добротворство. "Добрата новина" е инициатива, провокирана откмета на община Поморие Иван Алексиев.

"Много често единствената разлика междухубав и лош ден е плод на личното ни отношение към него. А отношението лесноможе да бъде променено, достатъчно е сами да пожелаем това и да не позволявамена лошите новини да владеят ежедневието ни. Убеден съм, че много хора щеподкрепят идеята, защото всеки може да види доброто и всеки има нужда от това",сподели кмета Алексиев, разказвайки за новата рубрика.

Истинската красота е в нашите очи, а не вобектите на съзерцание, нека всеки, който желае да добави цветен щрих в букетаот усмивки, изпрати своитедобри новини, разкази и снимки на e-mail: dobrata_novina@abv.bg. ОбщинаПоморие запазва правото да публикува получените материали по своя преценка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега