Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Петлите" закриват турнето си в родния Бургас на 21 ноември

"Петлите" закриват турнето си в родния Бургас на 21 ноември

На сцената, заедно с децата от ансамбъла, ще излязат и Вензи, Иван Притъргов, брейкърите от "Electra Crew", Сдружение "Танц БГ" и много други.

Танцова формация "Петлите" ще закрие националното си турне в родния град Бургас на 21-ви ноември, в залата на НХК. На сцената, заедно с децата от ансамбъла, ще излязат и Вензи, Иван Притъргов, брейкърите от "Electra Crew", Сдружение "Танц БГ" и много други. Спектакълът е под патронажа на кмета на община Бургас - Димитър Николов.  

Стартът на турнето беше даден в Стара Загора, където младите танцьори получиха заслужени аплодисменти от зрителите в пълната зала на Синдикалния дом. Момчетата и момичетата от танцовата формация показаха най-новата си постановка, която бе подготвенаспециално за турнето.

Спектакълът на групата ще бъде представен още в градовете Каблешково, Поморие, Ахелой, Ямбол, Сунгурларе, а на 21 ноември, от 12:30 и от 19:00 часа, ще имат възможността да го видят и бургазлии. Във всички представления от гастрола участват и брейкърите от "Electra Crew", с които "Петлите" бяха заедно на сцената на шоуто "България търси талант".

Танцовата формация е създадена през 2006 г. в бившия интернат "Александър Георгиев – Коджакафалията". Оттогава "Петлите" са приели и деца от социално слаби семейства, и от бургаски училища. Идеята на екипа е по-лесното интегриране на децата. До момента групата има 6 национални турнета с подкрепата на Министерството на социалната политика, Министерството на културата, Нешка Робева и кмета на Бургас Димитър Николов.

"Петлите" имат много награди и призове от престижни фестивали. За тези 10 години от създаването си са направили над 300 самостоятелни концерта и спектакли. Участвали са в много благотворителни инициативи в помощ на деца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега