Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицията в Бургаско прибра 58 нелегални имигранти за ден

Полицията в Бургаско прибра 58 нелегални имигранти за ден

Общо 58 нелегални имигранти бяха задържани от полицията в неделя. Заедно с тях са арестувани и седем каналджии. Незаконните пришълци са отведени в сектор "Миграция" към ОДМВР - Бургас. Каналджиите, от своя страна, ще отговарят за действията си в съда.

Общо 58 нелегални имигранти бяха задържани от полицията в неделя. Заедно с тях са арестувани и седем каналджии. Незаконните пришълци са отведени в сектор "Миграция" към ОДМВР - Бургас. Каналджиите, от своя страна, ще отговарят за действията си в съда.  

Първият случай е регистриран малко преди 2 часа сутринта в неделя. Общо 16 мъже са открити в изоставена съборена постройка, разположена на ул. "Китка" в кв. "Акации". Имигрантите били без документи, обяснили, че са от Афганистан. Установено е, че са се придвижвали с 35-годишен криминално проявен столичанин, който ги оставил на мястото и си тръгнал. Каналджията е заловен от полицията, като срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Около 11 часа на същия ден в района на бургаската улица "Дебелт" е спрян лек автомобил с шуменска регистрация, в който са открити 10 лица без документи за самоличност - двама мъже, съпругите им, пет деца и едно бебе, родено през 2015-а година. Лицата се самоопределили, като граждани на Ирак. Според разказа им, водачът на автомобила ги оставил на адреса и си тръгнал пеша.

Около 23 часа снощи, на около 1 километър от село Росен (общ. Созопол) са задържани още шестима мъже и 32-ма нелегални имигранти. Автомобилите с бежанците се движели в посока село Веселие. "Пътниците" обяснили, че са от Афганистан.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега