Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първото бебе на Бургас за 2014-а е момиченце

Първото бебе на Бургас за 2014-а е момиченце

Първото бебе на град Бургас за 2014-а е проплакало в МБАЛ “Дева Мария”, показа проверка на “PoligrafF”. Малката Теодора се е появила на бял свят в 03:50 часа на 1 януари.

Първото бебе на град Бургас за 2014-а е проплакало в МБАЛ “Дева Мария”, показа проверка на “PoligrafF”. Малката Теодора се е появила на бял свят в 03:50 часа на 1 януари. Тя е родена чрез Цезарово сечение по мед. причини с помощта на д-р Недялков и д-р Татарова – акушер-гинеколози от МБАЛ „Дева Мария”.

В 7:40 часа в болницата е проплакал и малък юнак на име Никола. Майката Кремена е постъпила с родова дейност в болницата и с пролабирала пъпна връв, което е едно от най-опасните състояния в акушеро-гинекологията. Бебчето е извадено мигновено и е в добро състояние. В момента тече трето раждане в болницата.

Първото бебе за 2014 година в Родилното отделение на МБАЛ Бургас се казва Стелияна. Тя е дошла на бял свят в 06:20 часа тази сутрин. До обяд бебета са общо четири – 3 момиченца и едно момченце. Едно от момиченцата е родено у дома. В МБАЛ „Черноморска” не е имало раждания към момента.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега