Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Седем стъпки към лесно забогатяване

Седем стъпки към лесно забогатяване

Ако се съди по поведението на модерното общество, повечето хора мечтаят да са богати и по-голямата част от съзнателния си живот, прекарват в опити да станат такива.

Ако се съди по поведението на модерното общество, повечето хора мечтаят да са богати и по-голямата част от съзнателния си живот, прекарват в опити да станат такива. Този култ към материалните блага може и да е в основата на потъпкването на моралните ценности, но така или иначе е факт.

Повечето хора, обаче, не разбират от пари и не могат да боравят правилно с тях. Или не знаят как да ги получат, или, ако в един момент ги получат, не знаят как да ги запазят и умножат. Ако и вие сте заинтересувани от забогатяването, ще ви дадем една простата формула за това. В действителност, ако я следвате почти сигурно е, че ще влезете в най-знатната прослойка на обществото. Кой е най-лесният начин за забогатяване?

Той, разбира се е, да сте се родил богат. Ако сте с фамилия Хилтън, Гейтс или Уиндзор, за вас животът е сладък, но 99,9999% от населението няма този късмет. Другият най-лесен вариант е да спечелите от лотарията (тотото). И говорейки за лотарии, имайте предвид, че ако разчитате на хазарта, то почти сигурно е, че никога няма да забогатеете, а най-много да прахосате и това, което имате. Ако разчитате да забогатеете и чрез някакво творчество имайте предвид, че гениите са наистина малко и по-голяма част от творчески настроените индивиди, по-скоро остават бедни. Не казваме, че не трябва да следвате мечтите си. Но все пак тази статия не е за най-забавния начин за забогатяване, а за най-лесния. Ето я и системата:

Стъпка 1: Намерете си добре платена работа. Това е най-трудната стъпка и отнема няколко години упорита работа, за да израстете в кариерата. Това, обаче, е почти гарантиран начин да си набавите един добър доход, който после постепенно да умножавате.

Стъпка 2: Запознайте се добре с данъчната система. Или по-точно си намерете добър счетоводител, който да знае как законно да намали вашите данъци.

Стъпка 3: Спестявайте 20% от доходите си. Каквото и да ви коства това, като си получите фиша за заплатата (или превода) веднага изтеглете 20% от него и вкарайте парите в спестовен влог с добра лихва (най-добре да не можете да ги теглите). Много банки могат да направят това автоматично и да превеждат част от заплатата ви директно в този влог. Дръжте тази спестовна сметка, далеч от всичките си разходи.

Стъпка 4: Инвестирайте в нещо сигурно. Инвестирайте част от парите от спестовния влог в акции, имоти или злато, където има минимален риск от загуба. Посъветвайте се със специалисти.

Стъпка 5: Реинвестирайте всеки доход, който получавате от вашите активи.

Стъпка 6: Никога не докосвайте тези средства и направете всичко възможно да ги игнорирате. Непрекъснато по медиите ще бъдат публикувани спекулации за някаква криза, но не се лъжете да теглите спестяванията си, защото веднага може „да ги профукате". Просто продължавайте да си пестите по 20% от доходите си дори да ви се струва, че инфлацията ги „изяжда".

Стъпка 7: Изчакайте едно десетилетие. Ако правите това в рамките на 10 години вие ще бъдете богат. Няма да сте Бил Гейтс, но ще имате достатъчно средства, за да не се притеснявате за образованието на децата си или за старините си. Това е планът. Не е много вълнуващ, но е лесен и сигурен.

 

Източник: tialoto.bg

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега