Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сидеров видя намеса на турските тайни служби в атаката срещу Доган

Сидеров видя намеса на турските тайни служби в атаката срещу Доган

Сценарий на турските тайни служби с цел да се създаде клеветническа кампания срещу България, че мюсюлманите у нас не са защитени и репресирани. Това стои зад нападението над Ахмед Доган според лидера на "Атака" Волен Сидеров. Другата цел на Анкара според него била да се сплоти и да се героизира ДПС, което чрез новия си лидер е отворено за коалиция и с БСП, и с ГЕРБ.

Сценарий на турските тайни служби с цел да се създаде клеветническа кампания срещу България, че мюсюлманите у нас не са защитени и репресирани. Това стои зад нападението над Ахмед Доган според лидера на "Атака" Волен Сидеров.  Другата цел на Анкара според него била да се сплоти и да се героизира ДПС, което чрез новия си лидер е отворено за коалиция и с БСП, и с ГЕРБ.  

"Този така наречен атентат срещу Доган е театрална постановка. Информацията, с която разполага АТАКА, е от хора от българското военно разузнаване. Става ясно, че има участие на турските служби. Доказателствата са в изминалите 28 години от дейността на Доган. През 1985 година Касим Дал и Ахмед Доган учредиха Турско национално освободително движение, което беше терористична организация. Заради това Доган влезе в затвора през 1985 година. Членове на тази организация взривиха влака на гара Буново същата година. Има и редица други убийства и терористични действия, чиито извършители през 1989 г. бяха освободени от затвора като политически герои и точно това ядро от терористи създаде ДПС през 90-та", коментираха по време на пресконференция днес атакистите.

"Цяла България видя как младеж с газово плякало щрака на сцената, след което делегатите на ДПС се нахвърлиха върху него и имаха за цел да го убият, за да не може да говори, за да не разкрие каква е целта и кой е поръчителят. Излезе информация, че дни преди така наречения атентат Октай е казал на свой близък: “Карат ме да направя нещо, което не желая”. Този младеж е използван, защото има криминално минало и е било лесно да бъде манипулиран. Той трябваше да е в затвора, а не да бъде делегат на партийно мероприятие. Използван е със съдействието на кръгове в ДПС.Както през 89-та година, така и днес турските служби са замесени. Идеята е ДПС да се героизира и да се сплоти електората, както и да се създаде европейски и световен шум, че мюсюлманите в България са репресирани и  имат нужда от помощта на държавата Турция. Доказателство за това е, че Лютви Местан излезе минути след случилото се с готова реч, в която заяви, че няма свобода и демокрация за мюсюлманите в България и света трябва да се намеси. Либералният алианс веднага поде тази линия", коментира Сидеров.

По думите му Лютви Местан е по-удобният председател на ДПС за Анкара. "На Анкара и трябва партия, която да е във властта. Както вече чухме от ГЕРБ, те намират Местан за кооперативен и диалогичен. Това е политическата идея. Мюсюлманите не са репресирани. Точно обратното е – българите са дискриминирани в районите, окупирани от ДПС.

"Този така наречен атентат цели намесата на Турция във вътрешните работи на България, както и има за цел подготовка на военни действия. Това е изключително опасно за България. Ще алармирам за това и на Консултативния съвет за национална сигурност при президента. Това е много опасна игра на Анкара и службите. Това е удар срещу легитимната власт в България. Турция е ислямистка държава със сегашното управление на Ердоган. Случаят опира до националната ни сигурност", завърши Сидеров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега