Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Симеонов иска пълна забрана за преместваемите обекти в курортите

Симеонов иска пълна забрана за преместваемите обекти в курортите

Според вицепремиера, дружеството "Слънчев бряг" трябва да бъде закрито.

Готвят промени в Закона за Черноморското крайбрежие и Закона за туризма, които предвиждат забрана за поставяне на преместваеми обекти на територията на националните ни курорти. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов след поредното заседание на областния щаб за контрол на туризма.

Предложенията за законодателни промени ще бъдат разработени и внесени от ПГ на Обединените патриоти. Според Симеонов, мерките, предприети от областните щабове в Бургас, Варна и Добрич, са довели до ръст на постъпленията в хазната, намаляване на фискалните нарушения и дисциплиниране на туристическия бизнес, предава БНТ.

"Всички преместваеми обекти в курорта Слънчев бряг трябва да бъдат премахнати. Това трябва да се случи във всички национални туристически комплекси. По плажовете трябва да останат единствено спасителни постове, медицински пунктове и водни атакрациони. Всичко останало ще настояваме да бъде забранено, защото не само Слънчев бряг, а и Златни пясъци са се превърнали в едно уродливо подобие на нискобюджетни арабски пазари", коментира още Симеонов.

Според вицепремиера, дружеството "Слънчев бряг" трябва да бъде закрито, защото не генерирало никакви печалби. Сименов е на мнение, че Община Несебър би била по-добър стопанин на курорта и трябва да отговаря за инфраструктурата в него.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега