Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Талантливата Жаклин от Бургас спечели първа награда в конкурса "Сребърна Янтра"

Талантливата Жаклин от Бургас спечели първа награда в конкурса "Сребърна Янтра"

8-годишната изпълнителка "премери глас" с общо 28 деца в нейната възрастова група.

Талантливата Жаклин от Бургас спечели първа награда за най-добро изпълнение на чужда песен в първа възрастова група от Международния конкурс "Сребърна Янтра", който се проведе във Велико Търново. 8-годишната изпълнителка, която е солист на детски хор "Милка Стоева", бе допусната до конкурса след предварителен кастинг, а на самото състезание трябваше да "премери глас" с общо 28 деца в нейната възрастова група.

В "Сребърна Янтра" взеха участие над 90 изпълнители от 13 държави, сред които представители на България, Италия, Малта, Финландия, Румъния, Молдова, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Украйна, Словения, Франция и Англия, предават от пресцентъра на Общината. Председател на професионалното жури бе Силвия Кацарова. Тя остана с прекрасни впечатления от изпълнението на Жаклин, която представи песента на Майкъл Джексън "Man in the mirror".

За първи път тази година в рамките на конкурса бе представена и нова категория "Пеещи семейства", където дуетната двойка баща и дъщеря Костадинови отново изпълни песента от анимационния филм "Аладин" - "A Whole New World" на сцената на Музикално-драматичен театър "К. Кисимов" и бяха бурно аплодирани. 

Международният конкурс за млади поп изпълнители на популярна песен "Сребърна Янтра" е първият конкурс за млади изпълнители на популярна песен, който се организира във Велико Търново след като градът е бил дългогодишен домакин на TV-конкурса на БНТ "Мелодия на годината". 

Целта на конкурса е да се създадат международни творчески контакти и утвърждаване у младите изпълнители на вкус към най-добрите образци на българската и световна популярна песен. Организатори на събитията са сдружение "Сребърна Янтра-2003" в партньорство с Община Велико Търново, директор и продуцент на конкурса е Румяна Начева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега