Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЦСКА-София срещу "Левски" в големия мач на България

ЦСКА-София срещу "Левски" в големия мач на България

ЦСКА-София и "Левски" се изправят един срещу друг днес. Най-голямото дерби се играе в 23-ия кръг на Първа лига от 14:30 часа на Националния стадион "Васил Левски"."Сините" заемат второ място във временното класиране с актив от 45 точки, а "червените" са трети с 42.

ЦСКА-София и "Левски" се изправят един срещу друг днес. Най-голямото  дерби се играе в 23-ия кръг на Първа лига от 14:30 часа на Националния стадион "Васил Левски"."Сините" заемат второ място във временното класиране с актив от 45 точки, а "червените" са трети с 42. 

15 хил. зрители се очакват по трибуните на стадиона за вечното дерби. Движението в центъра на София ще бъде блокирано заради футболната среща и шествията на агитките, преди нейното начало.

Феновете на „Левски” тръгват в 13:15 ч. от Националния клуб на привържениците на бул. "Тодор Александров", а маршрутът им ще прекоси още булевардите "Цар Освободител", "Васил Левски" и "Евлоги Георгиев".Агитката на ЦСКА се събира в 12:30 ч. пред Кравай, а пътят й ще мине по булевард "Патриарх Евтимий", улиците "Раковски" и "Гурко", булевардите "Васил Левски" и "Цар Освободител", и езерото "Ариана".                   

Забраняват се престоят и паркирането от 8 ч. до отпадане на необходимостта при сектор Г и сектор Б на стадиона.Забраняват се престоят и паркирането от 12:30 до 16:30 ч. на моста през стадион "Васил Левски" и на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".От 13 ч. до приключване на футболната среща при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. "Ген Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

От 13 ч. до приключване на футболната среща се променя частично и маршрутът на автобусна линия 75. Автобусите ще пътуват до Военната академия.За охраната преди, по време и след мача ще се грижи Столичната дирекция на вътрешните работи и две частни охранителни фирми.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега