Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Царството на приказките оживява във "Флора Бургас" 2017

Царството на приказките оживява във "Флора Бургас" 2017

И тази година изложението "Флора Бургас" ще премине под мотото "Живей цветно в зелен град".

И тази година изложението "Флора Бургас" ще премине под мотото "Живей цветно в зелен град". Днес от Общината съобщиха и дългоочакваната тема на най-пъстрата изложба и тя е "Приказка". Изложението ще се проведе в едноименния експоцентър в Морската градина, в дните между 28-и април и 7-и май.  

Към момента вече десетки фирми са заявили желание за участие. Изложителите ще трябва да сътворят цветно вълшебство от арт инсталации, скулптури и цветни аранжировки на тема "приказка". Срокът за подаване на заявления продължава до 31-ви март, като приемът на документи се осъществява на имейл: floraburgas_2016@abv.bg или лично в Експоцентър "Флора". 

"Приказка" е и темата на детския конкурс, който Община Бургас организира по време на всяко цветно изложение. В конкурса за изработка на мини макет, скулптура, картичка или пластика участниците ще са разделени в следните възрастови групи: първа група 6-8 г.; втора група 9-12 г.

Материалите, с които трябва да се изработи творбата, трябва да са естествени /камъчета, шишарки, кестени, хербарии и др./ или рециклирани. Крайният срок, в който трябва да се предадат всички макети, е 7 април в зала 3 на експозиционния център. 

Повече от три десетилетия изложението "Флора Бургас" популяризира българския и световен опит в производството на цветя и декоративна растителност, озеленяването, опазването на природната среда, благоустрояването на паркове и населените места. Тя допринася и за развитие на цветарството, генетиката и селекцията, обогатяване на местната флора с нови видове и сортове, повишаване на декоративните качества на растителността в интериора и екстериора.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега