Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цирк "Балкански" идва в Бургас с напълно обновена програма

Цирк "Балкански" идва в Бургас с напълно обновена програма

Най-големият цирк на Балканския полуостров отново включва Бургас в летния си гастрол. Артистите ще ни представят изцяло нова програма изпълнена с виртуозна въздушна акробатика, дресура на животни от целия свят и много, много изненади. Това разказа за "PoligrafF.net" директорът на „Балкански“ – Александър Балкански – старши.

Най-големият циркна Балканския полуостров отново включва Бургас в летния си гастрол. Артиститеще ни представят изцяло нова програма изпълнена с виртуозна въздушнаакробатика, дресура на животни от целия свят и много, много изненади. Товаразказа за PoligrafF.net директорът на„Балкански“ – Александър Балкански – старши.

Под шапитото на„Балкански“ ще намерят място въздушни акробати от Бразилия и Унгария, както идва клоунски състава. За любителите на животните ще има дресура на 10 папагалаот Аржентина. За първи път у нас ще бъде представена и хипопотамката Аиша отАфрика. Разбира се, ще се чуят и ревовете на лъвове и тигри, които идват нагости в страната ни от Италия.

Единствениятномер от миналогодишната програма на цирка, който ще бъде представен и вгастрола през 2014, е „Глобусът на смъртта“. Седем мотористи ще влязат вжелязната сфера, за да смразят кръвта на зрителите с изкусните си умения.

„Тъй като встраната има много малко терени, подходящи за цирк с нашите размери, всякагодина включваме все по-малко градове в графика си. Това налага и ежегодно дапроменяме програмата си, запазвайки 1-2 номера, които са предизвикали най-голяминтерес при предходното ни турне“, поясни Балкански.

Той ни сподели, че отдавнаса проведени разговори с общинската администрация в Бургас за обособяването нацирковия плац край Конната база, но до този момент теренът остава неподходящ заогромното шапито на „Балкански“.

По този повод, шапитотона цирк „Балкански“ отново ще бъде разпънато край мол „Бургас Плаза“ в ж.к. „Изгрев“.Касата ще отвори врати на 24-и юни следобед, а премиерата на новия спектакъл щебъде на 26-и юни (четвъртък). Ще има две представления дневно – от 17 и от19,30 ч., като е възможна промяна в началния час, в случай че времето епрекалено горещо.

Артистите от„Балкански“ ще останат в града 3 или 4 седмици, в зависимост от интереса.„Засега наблюдаваме доста интерес от страна на зрителите в Стара Загора.Надяваме се и в Бургас да бъде така“, сподели Балкански.

Промяна в ценатана билетите няма, обясни директорът на цирка. И тази година пропуските за децадо 3 години ще бъдат 3 лв., а за малчуганите до 10 години – 10 лв. Билетите завъзрастни ще се продават съответно по 15, 20 и 25 лв. според желаното място вамфитеатъра. Местата в ложите пък се търгуват по 30 лв.

Пропуски може да сезакупят всеки ден от 10 до 21 ч. на касата на цирка, както и онлайн.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега