Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До 300 лева глоба за голи и боси по центъра

До 300 лева глоба за голи и боси по центъра

Без боси крака и плът на показ в центъра - това иска общинският съветник от ГЕРБ - Румен Ангелов. Той е внесъл докладна записка за изменение на наредбата за обществения ред в града, с което се надява местният парламент да забрани неприличния вид в централната градска част на Бургас.

Без боси крака и плът на показ в центъра - това иска общинският съветник от ГЕРБ - Румен Ангелов. Той е внесъл докладна записка за изменение на наредбата за обществения ред в града, с което се надява местният парламент да забрани неприличния вид в централната градска част на Бургас.

"През последните години в Бургас сме свидетели на едно поведение, което е в разрез с моралните норми за нормален външен вид и поведение. Това е ходенето без дрехи и с боси крака на лица от мъжки и женски пол в ЦГЧ, което смущава и нарушава спокойствието на гражданите на града", пише в докладната си Ангелов.

Според него, разхождането без тениски и по бански "оронва престижа на Най-добрия град за живеене в България в лицето на всички туристи, които ни посещават всяка година". Предложението на Ангелов е "неприличният вид" да бъде забранен в карето с граници: бул. „Демокрация” , бул. „Сан Стефано” и бул. „Мария Луиза”; бул. „Иван Вазов” и ул. „Булаир”.

Да не показват плът ще трябва и посетителите на официалните институции и обектите, свързани с предоставянето на административни, образователни и обществени услуги, както и на местата за обществен отдих, култура и комуникации. В случай на нарушение, глобата ще бъде между 100 и 300 лева.

Без тениски и боси ще могат да се разхождат жителите и гостите на града в рамките на спортни, културни или други подобни прояви, окачествени като "дейности с временен характер".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега