Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

17 души са пострадали при верижна катастрофа на АМ "Тракия"

17 души са пострадали при верижна катастрофа на АМ "Тракия"

По първоначални данни в инцидентите са участвали около 40 моторни превозни средства.

17 души са пострадали при верижна катастрофа на АМ "Тракия". 15 от тях са откарани с линейки към здравни заведения в столицата. Други двама са потърсили медицинска помощ сами.

Един от пострадалите е в тежко състояние – с фрактура на четвърти шиен прешлен и тежка неврологична симптоматика. Останалите пострадали са с различни травми на тялото и крайниците, вкл. счупвания и черепно-мозъчни травми, посочват от пресцентъра на здравното министерство.Спешните медици от УМБАЛСМ „Пирогов“ са информирани и очакват при тях да пристигне линейка с майка и дете, като единият от пациентите е с черепно-мозъчна травма.

Възрастна жена с гръдна травма е приета в противошокова зала в болницата.В ИСУЛ очакват пациент с тежка травма на бедрото.Министерство на здравеопазването следи ситуацията и поддържа постоянна връзка с лечебните заведения и Спешна помощ.

Инцидентът се е случил рано тази сутрин, малко след 6:30 часа, на 47-ми километър на автомагистрала „Тракия“ в посока Пловдив, до град Ихтиман. В 06.52ч. е постъпила информация за нова катастрофа, в обратната посока. Движението в района е блокирано от катастрофата. Обходният маршрут е през път I-8 от Ихтиман до пътен възел Мирово и обратно.

По първоначални данни в инцидентите са участвали около 40 моторни превозни средства. Няма данни за загинали. На място работят пътни полицаи, пожарникари и служители на ОДМВР – София. Тепърва ще се изясняват и причините за пътните инциденти, информират от вътрешното министерство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега