Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

2 автобуса с 40 души останаха блокирани в Руен

Снегът принуди хората да пренощуват в града
2 автобуса с 40 души останаха блокирани в Руен

Два автобуса с повече от 40 пътници останаха блокирани в Руен снощи, предаде тв7. Сред закъсалите има и деца, прибиращи се от училище. Кметът заяви вчера, че за всички бедстващи е купена храна и е предвидено място за нощувка в града до разчистване на пътищата. Тази сутрин от кметството съобщиха, че всички са добре и по всяка вероятност днес ще се приберат по домовете си.

Два автобуса с повече от 40 пътници останаха блокирани вРуен снощи, предаде TV7. Сред закъсалите има и деца, прибиращи се от училище.Кметът заяви вчера, че за всички бедстващи е купена храна и е предвидено мястоза нощувка в града до разчистване на пътищата. Тази сутрин от кметствотосъобщиха, че всички са добре и по всяка вероятност днес ще се приберат подомовете си.

Блокираните пътници бяха настанени в общински жилища, природнини и в ритуалната зала на града. Кметската управа се постара да уведомиродителите на децата, че те ще пренощуват в града. За щастие, бедствието не епричинило сериозни инциденти с пътуващите в автобуса и те са добре. Общината сенадява, че до края на деня те ще могат да се приберат.

Община Руен е в състояние на бедствено положение от тридни. Обилни снеговалежи и навявания причиниха блокирането на пътищата в преспи отпо повече от метър. Очаква се днес пътните артерии да бъдат разчистени.Училищата обаче ще останат затворени до края на седмицата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега