Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

27-годишен германец почина в Слънчев бряг

27-годишен германец почина в Слънчев бряг

27-годишен германски турист почина в Слънчев бряг. Младият мъж пристигнал у нас на почивка, но още в първия ден от ваканцията си загубил живота си, пише в-к "24 часа". По данни на "Съдебна медицина", причината за смъртта е спиране на сърцето.

27-годишен германски турист почина в Слънчев бряг. Младият мъж пристигнал у нас на почивка, но още в първия ден от ваканцията си загубил живота си, пише в-к "24 часа". По данни на "Съдебна медицина", причината за смъртта е спиране на сърцето.

Инцидентът се случил в петък, на плажа в курортния комплекс. При последвалата аутопсия е станало ясно, че причината за смъртта е сърдечна недостатъчност. Лекарите допускат сърдечната криза да е следствие на голямо количество алкохол и енергийни напитки. Няма данни за насилствена смърт.

Според свидетели, туристът се включил в парти с пяна. Подхлъзнал се и паднал. Приятелите му се опитали да го измъкнат от басейна с пяна и да го реанимират, но без успех. При аутопсията не е открита вода в дробовете му, което сочи, че мъжът е бил мъртъв, когато е паднал в басейна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега