Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

27-годишна жена отива на съд заради "разваляне на магия"

27-годишна жена отива на съд заради "разваляне на магия"

Жената се представила за ходжа от гр. Бургас.

Районна прокуратура – Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 27-годишна жена за това, че в периода от 31.10.2022 г. до 10.11.2022 г. в гр. Стара Загора, с цел да набави за себе си облага, е заблудила 17-годишно момиче, че ще развали направена магия. По тои начин тя е причинила имотна вреда – пари и златни накити, общо в размер на 1430 лева – престъпление по чл.209 ал.1 вр. чл. 26 ал.1 от Наказателния кодекс, съобщиха от прокуратурата.

В края на месец октомври 2022 г. 17-годишното момиче видяла в интернет сайт обява за жена, която твърдяла, че е „ходжа“ и можела да предсказва бъдещето. Набрала посочения номер, за да я попита за повече подробности. Жената се представила за ходжа от гр. Бургас. Отговорила на момичето, че има направена магия върху златните накити, които носи. Поискала парична сума, за да я премахне. Пострадалата й изпратила 230 лв. и 150 евро.  След няколко дни получила чрез куриерска фирма шише вода и амулети, които изхвърлила. 

Впоследствие "магьосничката" поискала златните накити на пострадалата - 3 златни пръстена и 2 броя златни синджири. След няколко дни се обадила и казала, че златото се стопило, което означавало, че е „омагьосано“. Пострадалата не повярвала и поискало златото да й бъде върнато, но обвиняемата отказала и блокирала телефонния й номер.

Предстои Районен съд-Стара Загора да насрочи делото за разглеждане.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега