Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

67 круизни кораба водят чужденци при "Чудесата на България"

67 круизни кораба водят чужденци при "Чудесата на България"

Това лято се очаква 50 000 чужденци да пристигнат у нас за еднодневен тур по маршрута „Чудесата на България“, съобщава ИА „Стандарт“. Гостите ще пристигнат със 67 презоекански лайнера, които ще хвърлят котва в Бургас и Несебър.

Това лято се очаква 50 000 чужденцида пристигнат у нас за еднодневен тур по маршрута „Чудесата на България“,съобщава ИА „Стандарт“. Гостите ще пристигнат със 67 презоекански лайнера,които ще хвърлят котва в Бургас и Несебър.

Корабите ще пристигат в 8 ч.сутринта и ще напускат пристанищата ни късно вечерта. През това време, туриститеще могат да се докоснат до чудесата на Созопол, Несебър, Варна, Мадара, Жеравнаи Котел.

Специално за заршрутите „Чудесатана България“ в Бургас се предвижда да акостират 15 лайнера. Както вече виразказахме, първият от тях – „Costa Deliziosa“пристига на 5-ти май. Той ще открие круизния сезон за българските пристанища.Заедно с него ще пристигнат повече от 2800 пасажери, които ще останат в Бургаседно денонощие и ще могат да обиколят забележителностите в региона. Освен това,през септември в града ще се завърне и първият кораб, акостирал на Морскатагара – „Celebrity Constellation“.

В Несебър се очаква дапристигнат 52 лайнера. Корабите, които ще хвърлят котва там са с по-скромниразмери, но не по-малко луксозни. Един от най-впечатляващите лайнери в списъкана Несебър е „Riviera“. На борда муще пътуват 1200 души.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега