Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Адам Адамов: Заложихме на местния шовинизъм при избора на кандидати за общински съветници

Адам Адамов: Заложихме на местния шовинизъм при избора на кандидати за общински съветници

Общинският лидер на ПП ГЕРБ в Поморие Адам Адамов представи листата от кандидати за общински съветници като балансирана, с представители на различни сфери на живота – икономисти, финансисти, спортисти, юристи, земеделски производители, предприемачи и хора, доказали се в професията и работата си, които са както партийни кандидати, така и от гражданската квота.

Общинският лидер на ППГЕРБ в Поморие Адам Адамов представи листата от кандидати за общински съветницикато балансирана, с представители на различни сфери на живота – икономисти,финансисти, спортисти, юристи, земеделски производители, предприемачи и хора,доказали се в професията и работата си, които са както партийни кандидати, такаи от гражданската квота.

„Заложихме на местнияшовинизъм и сме се постарали да поканим кандидат от всяко едно населено място,а където нямаме предложение за общински съветник, ние издигаме кандидат за кмет.Всеки един жител на общината може да гласува преференциално за предпочитана отнего личност, което дава реалната възможност за пренареждане на първоначалнотоподреждане на листата“, каза Адам Адамов.

По време на срещите сизбирателите той акцентира на това, че високата избирателна активност еединственият начин за осигуряване на мнозинство в Общинския съвет, което отсвоя страна гарантира продължаване на правилната политика за развитието наобщината. Единственатаполитическа партия или организация, която има пълна листа от 21 кандидати заобщински съветници е тази на ПП ГЕРБ. Това показва едно сериозно отношение несамо към предстоящите избори, но и за след това.

„С два успешни мандата задгърба си, ние сме наясно с отговорността, която поемаме, заставайки предхората. Това ни дава самочувствието и увереността, че подкрепата за ПП ГЕРБ щебъде убедителна и ще постигнем мнозинство в новия Общински съвет на Поморие“, категоричене  Адамов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега