Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Арабаджиева е вече в София

Арабаджиева е вече в София

Тя бе обявена за международно издирване в Шенгенска информационна система от 31 август м.г.

Маринела Арабаджиева вече е в София. Тя бе предадена на родните власти с полет от Мадрид, във връзка с разследване на организирана престъпна група за укриване на данъци в особено големи размери и пране на пари.

Тя бе обявена за международно издирване в Шенгенска информационна система от 31.08.2018 г. въз основа на Европейска заповед за арест, издадена от Специализираната прокуратура.

В резултат на проведените действия на българските и испанските полицейски структури, както и своевременния обмен на информацията чрез бюрата „СИРЕНЕ“ на България и Испания, българката и съпругът й бяха задържани от испанската полиция в Барселона на 07.03.2019 г.

Предаването на българската гражданка е реализирано на основание влязло в сила решение на компетентния съд в Кралство Испания,  с което се допуска изпълнението на издадената от Специализираната прокуратура Европейска заповед за арест.

Непосредствено след пристигането й в София бе привлечена към наказателна отговорност, бяха й предявени обвинения. На проведения разпит тя отказа да дава обяснения.

Арабаджиева е обвинена за участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на данъчни престъпления (при условията на съучастие и в рамките на продължавано престъпление), както и изпиране на пари.

Според прокуратурата е налице обосновано предположение, че обвиняемата е извършила престъпленията, за които е привлечена към наказателна отговорност, както и реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление, ако спрямо нея бъде определена по-лека мярка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега