Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Беглец от правосъдието получи 8 месеца затвор

Беглец от правосъдието получи 8 месеца затвор

Беглец от правосъдието получи 8 месеца затвор за това, че напуснал страната с чужда лична карта. Мъжът вече има наложено наказание от 19 години лишаване от свобода за за грабеж, извършен при условията на опасен рецидив, като е била причинена тежка телесна повреда, от която е последвала смърт. За да избегне излежаването на присъдата, Тенчо Иванов решил да избяга извън граница.

Беглец от правосъдието получи 8 месеца затвор за това, че напуснал страната с чужда лична карта. Мъжът вече има наложено наказание от 19 години лишаване от свобода за за грабеж, извършен при условията на опасен рецидив, като е била причинена тежка телесна повреда, от която е последвала смърт. За да избегне излежаването на присъдата, Тенчо Иванов решил да избяга извън граница.

Осъденият преминал през ГКПП „Дунав мост“, където въпреки направената проверка, служителят не забелязал несъответствието между  снимката на личната карта и нейния приносител. Иванов бил задържан на 14.02.2012 г. в гр. Касел – ФР Германия, и върнат в Бургас в изпълнение на Европейска заповед за арест, издадена от Окръжна прокуратура – Бургас.  В жилището, което ползвал там била намерена и чуждата лична карта.

Пред Бургаски районен съд Иванов заяви, че желаенаказателният процес срещу него да приключи със споразумение. Той признававината си, доброволно е подписал споразумението, отказва се от разглеждане наделото му по общия ред и разбира последиците на съдебния акт като влязла в силаприсъда.            

Съдът намери, че сключеното между Иванов иРайонна прокуратура – Бургас споразумение не противоречи на закона и морала иго одобри.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега