Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Без пациенти с неизяснени диагнози в Бургас

Без пациенти с неизяснени диагнози в Бургас

Единственото в Бургас Звено за диагностика и лечение на пациенти с неизяснена диагноза е вече факт в МБАЛ „Дева Мария“. Целта му е поставяне на бърза и точна диагноза на пациенти преминали през други лечебни заведения без постигнати диагностични или лечебни резултати.

Единственото в Бургас Звено задиагностика и лечение на пациенти с неизяснена диагноза е вече факт в МБАЛ„Дева Мария“.Целта му е поставяне на бърза иточна диагноза на пациенти преминали през други лечебни заведения безпостигнати  диагностични или лечебнирезултати.

Началник на звеното е началникътна  ОАИЛ в болницата – д-р  Николай Игнатов. Останалите членове саначалниците на отделенията в „Дева Мария“ - д-р Анатоли Карашмалъков - хирург,д-р Иванета Айрянова - кардиолог, д-р ЦветанаАсеникова - невролог, д-р Дичо Калоянов - уролог, д-р Димиър Илиев - ортопед,д-р Борислав Денчев – съдов хирург, д-р Мария Търнева - педиатър, д-р Сибел Татарова– акушер-гинеколог, д-р Пламен Петров – образна диагностика, д-р Иванова –клинична лаборатория и микробиологът – д-р Станчева.

При наличие на комплициран случайсе събира целия екип на звеното и се обсъжда случая. Разглежда се цялата медицинскадокументация, която пациентът предоставя. Назначават се всички необходимиизследвания. След получаване на резултатите звеното също се събира и обсъждаслучая. При необходимост назначава допълнителни изследвания за потвърждаване надиагноза или отхвърлянето ѝ.При потвърждаване на диагнозатасе определя лечение – консервативно или оперативно.

Състоянието на пациента сепроследява от лекарите на звеното. В деня на дехоспитализацията се определятдати за контролни прегледи. При липса на съответни специализирани структури влечебното заведение пациентът се насочва към друго лечебно заведение с такиваструктури. От услугата може да се възползвати пациенти, които се нуждаят от спешна помощ. Когато случаят е спешен сеорганизират съответните специалисти от звеното, съобразно симптоматиката.

Следизвършване на консултациите се назначават необходимите изследвания. След коеторезултатите се обсъждат от всички членове на звеното. 6-годишната практика на МБАЛ„Дева Мария“ показа нуждата на такова звено в регионът. От лечебното заведениеобещават да работят за изясняването на всяка неясна диагноза, която бъдерегистрирана в Звено за диагностика и лечение на пациенти с неизяснена диагнозапри тях. Диагностиката от звенотое напълно безплатна за всички.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега