Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен базар и концерт „Заедно за Веси“ на 5 февруари в Бургас

Благотворителен базар и концерт „Заедно за Веси“ на 5 февруари в Бургас

От базара ще можете да закупите ръчно изработени сувенири, мартеници, картини и др.Билетите за концерта са на стойност 10 лв. и могат да бъдат закупени от касата на Културен дом НХК. Повече информация – на тел. 0894 898 098.

Благотворителен базар и концерт “Заедно за Веси” в подкрепа на Веселина Атанасова ще се проведат на 05.02.2024 г. в Културен дом НХК. Концертът е с начален час 18:30 и в него участие ще вземат:
- Руслан Мъйнов
- Жечка Сланинкова
- Група „Горещ пясък“
- Гергана Великова
- Иван Притъргов
- Жаклин Костадинова, хорова школа "Милка Стоева"
- Паола Йорданова, хорова школа "Милка Стоева"
- ВФ „Морски песъчинки“, с ръководител Милена Добрева
- Лазар Налбантов и оркестър „Жарава“
- ФТА "Никола Гинов"
- Танцова школа „Дюн“
- Клуб по спортни танци "Бургас 1975“
- Брейк и хип-хоп клуб „Бляк стайл скуод"
- Вокална група „Жирафчета“ при НЧ „Ангел Димитров1929“ – кв. „Сарафово“, с ръководител Калина Цонева.

Водещ на събитието: Ясен Проданов.На входа ще бъде разположен благотворителен базар от 17:00 часа. Ще има и поставени кутии за дарения в подкрепа на каузата. От базара ще можете да закупите ръчно изработени сувенири, мартеници, картини и др.Билетите за концерта са на стойност 10 лв. и могат да бъдат закупени от касата на Културен дом НХК. Повече информация – на тел. 0894 898 098.

Събраната сума ще бъде предоставена за лечението на 40-годишната Веселина Любомирова Атанасова.

Каква е историята на Веси?

След 15 години безуспешна борба да има свое дете, многократни инвитро процедури и прием на множество силни лекарства, през юли миналата година е диагностицирана с чернодробна цироза в комбинация с тежък асцит, а впоследствие с анемия и бъбречна недостатъчност. Тя страда и от диабет тип 2 като съпътстващо заболяване, което допринася за изключително бързо влошаване на състоянието ѝ. Въпреки многократните постъпвания в здравни заведения, лечението в България не дава резултати. В момента тя е с опасност за живота и се нуждае от извършване на спешна чернодробна трансплантация в Република Турция. 

Според лекарите това е единственият ѝ шанс, тъй като състоянието ѝ все повече и все по-бързо се усложнява.Съвсем наскоро, при престоя й във ВМА – гр. София, лекарите са установили нови сериозни здравословни проблеми, настъпили за кратко време вследствие на заболяването – усложнено състояние на белия дроб, кръвоизлив в стомаха и много влошени бъбречни показатели.Само за последните два месеца Веселина е постъпвала общо пет пъти в различни болници в България, но състоянието ѝ не се повлиява от провежданите терапии и продължава да се влошава. С всеки изминал ден организмът ѝ губи все по-големи количества кръв и протеин, лекарите все по-трудно овладяват тези загуби, а това от своя страна води до затруднено функциониране и на другите органи и поява на нови проблеми.

Единственият изход според медиците е извършването на трансплантация. За съжаление, списъкът на чакащите чернодробна трансплантация в България е дълъг. Предвид спешността на ситуацията, единственият шанс на Веселина да живее е извършването на интервенцията в чужбина, като стойността на процедурата е най-ниска в Турция. Въпреки това сумата е твърде голяма за Веси и нейните близки, а оставащото време – все по-малко.Организирана е дарителска акция в нейна подкрепа. Близките ѝ молят за помощ всеки, който има желание и възможност да ги подкрепи финансово. 

Средствата се събират по сметка:
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG92BUIN95611000727580
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Веселина Любомирова Атанасова 

Можете да прочетете повече информация за кампанията и историята на Веси, както и да я подкрепите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка, на следния линк ТУК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега