Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен коледен бал организират тази събота в Бургас

Благотворителен коледен бал организират тази събота в Бургас

Събраните средства от коледния бал ще бъдат предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 4 бургаски училища.

За шеста поредна година Национално сдружение “Младежки глас” организира Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“. Събитието се осъществява под патронажа на Областния управител на Бургас и ще се състои на 26-и ноември, от 20 часа, в хотел “Мираж”.

Можете да се включите в каузата, като се обадите нателефоните: 0889/732 595 или 0896/618 141. Кувертът е 25 лева. Организаторитесподелят, че сумата от входа ще се използва на 100% за благотворителната кауза.Събраните средства от коледния бал ще бъдат предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 4 бургаски училища.

Набраните средства са с образователна цел за създаване на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици. Средствата за образователната кауза ще се насочат към закупуване на манекени за сърдечен масаж и обдишване; ранички, оборудвани с бинтове, марли, триъгълни кърпи и всичко друго, необходимо за третиране на пострадал. Във всяко от училища ще бъде поставено специално изработено табло – как се оказва първа помощ с илюстративен материал.

"Добротатае във всеки един от нас, всеки има добро сърце! Очакваме Ви, нека заедно дапомогнем за една красива кауза! Всеки е поканен и добре дошъл", отправиха поканамладежите.Специален млад изпълнител от вокално студио „Сезони”, с ръководител Кина Христова ще гостува на коледния бал.  

Благотворителенколеден бал „Всички сме едно семейство“ се осъществява с помощта на Хотел„Мираж”- Бургас, Център за реклама „Дигитал” –Бургас, Сладкарска верига „Роза”,Бутик „LABARUM” и Медицинска лаборатория „ЛИНА”, както и с медийнатаподкрепа на Информационен сайт "PoligrafF.net".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега