Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Българи спечелиха проект на японското правителство

Българи спечелиха проект на японското правителство

Родните програмисти създадоха за Страната на изгряващото слънце стабилна криптовалута, която да замени долара.

Българският IT специалист Станислав Кирилов и екипът на неговата софтуерна агенция спечелиха проект на японското правителство. Родните програмисти създадоха за Страната на изгряващото слънце стабилна криптовалута, която да замени долара.

"Искат да се откачат от долара и да бъдат независими от Америка", заяви Кирилов в ефира на NOVA. Той споделя, че екипът му се свързал с  правителството на Япония, представили се и заявили, че искат да участват в конкурса.

"Те ни изпратиха много точни изисквания какво трябва да бъде създадено и имаха предварително одобрено лого, цветове. Установихме, че това което те имат е създадено от дизайнера, който е правил тяхното метро - бранда, знаците. Ние сметнахме, че този човек може би е много добър в графичния дизайн, но не и в дигиталните технологии", разказва той.

Започнала така и продължила с все по-добри предложения, креативността на шепа млади хора от България победила гениални японски умове. Българите спечелили проекта и създали криптовалутата.

Чрез нея, с помощта на мобилно приложение на телефона си, всеки японец може да пазарува, да плати в ресторант или да отиде на шопинг, без да носи банкноти или кредитени карти в себе си. Може дори да изпраща пари, и всичко това без значение в коя точка на света се намира.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега