Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Боби Михайлов на разпит в прокуратурата по сигнала на Бербатов

Боби Михайлов на разпит в прокуратурата по сигнала на Бербатов

Наскоро БФС отряза Димитър Бербатов за извънреден конгрес на 21 септември.

Скандалът в родния футбол се разгаря. Президентът на БФС - Борислав Михайлов, беше призован на разпит в Софийската районна прокуратура. Той даде показания във връзка с жалба на основния  претендент за поста му - Димитър Бербатов. В средата на август от екипа на Бербатов сезираха държавното обвинение с твърдението, че свиканият за март догодина Конгрес на БФС е нелегитимен. Освен това, пише още в жалбата на Бербатов, голяма част от клубовете у нас са притискани да се откажат от искането си за извънредно събиране на организацията и избор на нов ръководен състав. Борислав Михайлов категорично отхвърли доводите в жалбата, като припомни, че е президент на БФС, съобщава Nova.

„Прокуратурата е орган, който разследва всякакви сигнали. Бях там по поредния нелеп сигнал на така наречения екип на Бербатов, който даже е занесен от бивш служител. Колкото повече издигаш хората, толкова повече говорят глупости срещу своите работодатели, когато си тръгваш. Всичко е абсолютно несериозно, така че няма никакви място за притеснения”, коментира Борислав Михайлов.

„До нас дойдоха сигналите от клубовете за начина, по който от зоналните съвети са били притискани и принуждавани да оттеглят декларациите, които бяха подали с искане за свикване на конгрес. За съжаление, Михайлов е използвал своите служители и голяма част от тези хора дори не разбират, че вършат някакво престъпление. На тях им е казано - отивайте и карайте футболните клубове да си оттеглят декларациите”, обясни Петър Величков, член на екипа на Бербатов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега