Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на „Български пощи“

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на „Български пощи“

Вчера вицепремиерът Калина Константинова обяви на брифинг в Министерския съвет, че отстранява старото ръководство на пощите, заради лоши финансови резултати и липса на правилни управленски решения.

Млад екип от ръководни кадри на най-високо ниво от престижни международни компании поема управлението на „Български пощи“. Вчера вицепремиерът Калина Константинова обяви на брифинг в Министерския съвет, че отстранява старото ръководство на пощите, заради лоши финансови резултати и липса на правилни управленски решения, които да спасят дружеството от непрекъснато растящи загуби.

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на „Български пощи“. Той има над десет години опит в големи международни компании като заема различни регионални, ръководни и специализирани роли в областта на дигитализацията, финансите и изграждането на системи за управление, базирани на ключови показатели. 

Лъчезар Арсов е новият председател на Съвета на директорите на „Български пощи“. Той е специалист в областта на информационната сигурност. Завършил е Техническия университет, гр. София, магистър по телекомуникации. 

Надежда Алексиева ще бъде заместник-председател в Съвета на директорите. Тя е юрист с дългогодишен опит в държавни дружества, сред които „Летище София“ ЕАД и „Български пощи“ ЕАД (от 2007г. до 2013г.

Виктор Фачев,  се присъединява към Съвета на директорите на „Български пощи“ с над 10 години професионален опит в управлението на човешки ресурси в различни сфери - от фармацевтичната до ИТ сферата.

Виктор Караджов също ще бъде член на борда. Има богат опит в изграждането и управлението на ефективни административни процеси. Заемал е редица ръководни роли в областта на финансовия и оперативен мениджмънт.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега