Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов инспектира рехабилитацията на Айтоския проход: След 15 месеца да е готов!

Борисов инспектира рехабилитацията на Айтоския проход: След 15 месеца да е готов!

33-километровият Айтоски проход е най-удобната и кратка връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“. Ремонтът на пътя се осъществява с общо 24,3 млн. лв. европейско и държавно финансиране.

33-километровият Айтоски проход е най-удобната и кратка връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“. Ремонтът на пътя се осъществява с общо 24,3 млн. лв. европейско и държавно финансиране. След 15 месеца всичко трябва да е готово. Основно ще бъдат ремонтирани 6 мостови съоръжения, ще бъде положена нова асфалтобетонова настилка в целия участък, ще се възстановят банкетите и откосите на пътя. Отсечката ще е с обновени ограничителни системи, вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка. Това коментира премиерът Бойко Борисов във Фейсбук.

33-километровият Айтоски проход е най-удобната и кратка връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“. Ремонтът на пътя се осъществява с общо 24,3 млн. лв. европейско и държавно финансиране. След 15 месеца всичко трябва да е готово. Основно ще бъдат ремонтирани 6 мостови съоръжения, ще бъде положена нова асфалтобетонова настилка в целия участък, ще се възстановят банкетите и откосите на пътя. Отсечката ще е с обновени ограничителни системи, вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка.

Публикувахте от Boyko Borissov в Събота, 26 септември 2020 г.
"Докато другите искат власт на всяка цена, сеят омраза и агресия - ние откриваме работни места. И показваме как строим обекти, които с десетилетия не са пипани. Поехме ангажимент да ремонтираме Айтоския проход и го изпълнихме. Така се работи и така се носи отговорност. Хората лесно могат да видят кои наистина действат и кои са по тънките сметки. В ГЕРБ на Конгрес сме решили, че с БСП и ДПС коалиция няма как да има. Нашите партньори са ясни - Обединени патриоти, СДС. На ченгеджийските номера на останалите внимание няма да обръщаме, защото така политика не се прави. Прави се с откриване на заводи, работни места, големи строежи и помощ за бизнеса", допълни премиерът.

Докато другите искат власт на всяка цена, сеят омраза и агресия - ние откриваме работни места. И показваме как строим обекти, които с десетилетия не са пипани. Поехме ангажимент да ремонтираме Айтоския проход и го изпълнихме. Така се работи и така се носи отговорност. Хората лесно могат да видят кои наистина действат и кои са по тънките сметки. В ГЕРБ на Конгрес сме решили, че с БСП и ДПС коалиция няма как да има. Нашите партньори са ясни - Обединени патриоти, СДС. На ченгеджийските номера на останалите внимание няма да обръщаме, защото така политика не се прави. Прави се с откриване на заводи, работни места, големи строежи и помощ за бизнеса.

Публикувахте от Boyko Borissov в Събота, 26 септември 2020 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега