Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Няма да затваряме! Февруари, март, април ще изправя държавата /Видео/

Борисов: Няма да затваряме! Февруари, март, април ще изправя държавата /Видео/

„Затваряхме държавата в началото, защото не знаехме какво е. Това даде ефект. Сега вече знаем. Сега знаем, че само самодисциплината и грижата за другия човек спасяват. Държавата няма да спира”, каза още премиерът.

„Няма да има затваряне на държавата. Напротив. Сега, като ръководител, се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво втората, кога е тежкото. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват”. Това заяви премиерът Бойко Борисов от личния си профил във Facebook. „Искам да поздравите лъжливите сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам?", допълни той.

„Затваряхме държавата в началото, защото не знаехме какво е. Това даде ефект. Сега вече знаем. Сега знаем, че само самодисциплината и грижата за другия човек спасяват. Държавата няма да спира”, каза още премиерът.

Той уверява, че в страната има всичко осигурено за следващите месеци и никой няма да остане гладен. "Ваксините започват да излизат. Февруари, март, април ще изправя държавата. Не се подвеждайте по лъжците. Те това целяха - пуч, да не могат да се финансират системите. И да кажат: за всичко е виновен Бойко. Няма да стане. 12-и ден. Надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм, чувствам се достатъчно уверен", уверява министър-председателят Бойко Борисов.

Няма да затваряме държавата! В началото не знаехме много за вируса, затова имаше по-строги мерки. Сега обаче сме много по-уверени и знаем точно какво трябва да направим! Здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, а болните да получават бързо и правилно лечение. Спокойни сме, защото подкрепихме болниците, лекарите, сестрите, санитарите, полицаите, пожарникарите, здравните работници. Те ще се справят с натиска. С министрите ще продължим да помагаме - на първа линия, всеки при сектора си, ще се грижим за хората и бизнеса. Гладен човек няма да остане! А когато през пролетта има ваксина, много бързо ще се възстановим от кризата.Управляваме успешно пандемията и опонентите ни много ги е яд. Готвеха ни пуч. Особено активни бяха отровните сайтове за фалшиви новини. И до ден днешен продължават да лъжат от мое име. Тези хора нямат срам. За радост гражданите не им повярваха. Защото планът им беше елементарен: да няма парламент, да няма бюджет, да няма финансиране за мерките. Така държавата щеше да фалира и вината щеше да се хвърли върху нас. Без Народно събрание и без правителство, едноличната власт щеше да е в президента. Не им се получи. Още сме първа политическа сила и ще оправдаем доверието на хората. Те очакват от нас работа, а ние в това сме най-добри.Битката ни срещу вируса продължава. Преодолим е. Ако спазваме мерките и сме отговорни - ще се справим.

Публикувахте от Boyko Borissov в Сряда, 4 ноември 2020 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Николаи
    05 ное 2020 02:00

    Ах колко си нагал ти схемо . Неса наяде , . Еба мамата на народа .

    1 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега